Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко буде проводити переговори про звільнення будівлі Донецької облдержадміністрації


Тимошенко проведе переговори із сепаратистами про звільнення Донецької ОДА
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:42 0:00
Голова партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко проведе переговори з проросійськими активістами про звільнення будівлі Донецької облдержадміністрації. Про це сьогодні у Дніпропетровську повідомила сама Тимошенко.

На зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу в Дніпропетровську Тимошенко повідомила про декілька раундів переговорів з представниками груп, які заблокували будівлю Донецької ОДА та про пошуки компромісу щодо виходу зі складної ситуації на Сході країни.

«Мета моїх переговорів у тому, щоб Донецька адміністрація була звільнена від людей, які її блокували. Я не можу прогнозувати, наскільки успішними будуть ці переговори, але я вважаю, що сьогодні діалог дуже важливий, тому що він дає відчуття країні, що можливо вирішити всі питання, які сьогодні пов’язані з агресією, з блокуванням, мирним шляхом», – сказала Тимошенко журналістам.

За її словами, для відновлення мирного життя на Донеччині треба зустрічатися з незадоволеними і вести переговори щодо врегулювання ситуації. Вона також зазначила, що люди, які блокують Донецьку облдержадміністрацію, висловлюють вимоги та очікування частини жителів Східної України, зокрема вони «очікують від центральної влади України певних кроків назустріч».

21-22 квітня Юлія Тимошенко вперше після ув’язнення завітала на свою батьківщину офіційно. У понеділок вона відвідала село Березнуватівку Солонянського району, де зустрілась з батьками загиблого на столичному Євромайдані Сергія Нігояна. У вівторок вона провела зустріч з бізнесменами Дніпропетровщини й головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським.
XS
SM
MD
LG