Доступність посилання

ТОП новини

Силовики використають усі можливі засоби для наведення порядку на Сході – СБУ


Якщо незаконні збройні формування у Донецькій і Луганській областях не складуть зброю, силовики застосують усі доступні засоби для наведення правопорядку. Про це йдеться у повідомленні Антитерористичного центру при Службі безпеки України.

«Виконуючи рішення Женевських домовленостей, всі незаконні збройні формування і окремі громадяни, які протиправно озброїлися, мають зупинитися і скласти зброю. В іншому разі правоохоронні органи використовуватимуть усі сили, засоби і можливості для припинення злочинних дій і відновлення законності і суспільної безпеки», – йдеться у повідомлення.

При цьому в СБУ наголошують, що «всупереч рішенню про амністію, у Донецькій і Луганській областях зловмисники, а фактично справжні злочинці, продовжують убивати людей, утримувати адміністративні будівлі, захоплювати заручників і здійснювати звірячі тортури над ними».

22 квітня у річці Торець біля селища Райгородок Донецької області було знайдено два тіла. Одним із них виявився депутат Горлівської міської ради від партії «Батьківщина» Володимир Рибак.

СБУ встановила причетність до вбивства Рибака так званої групи «Стрілка», що діє у Донецькій області, та громадянина Росії, підполковника Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Ігоря Безлєра.
XS
SM
MD
LG