Доступність посилання

ТОП новини

Маріупольська міськрада – під охороною міліції – МВС


У будівлі Маріупольської міської ради співробітники вибухотехнічної служби міліції завершили огляд всіх приміщень, забезпечено охорону будівлі. Про це повідомляє сайт МВС.

За даними відомства, під час перевірки правоохоронці виявили більше ніж 250 пляшок із запальною сумішшю, бейсбольні і саморобні бити, 2 пістолети невстановленого зразка.

«У приміщенні міськради знаходяться 5 співробітників Державної служби охорони, які забезпечуватимуть подальшу охорону будівлі. На даний момент в міськраді і на прилеглій території обстановка спокійна та контрольована. Над адмінбудівлею підняті прапори Донецької області та Маріуполя», – повідомили у МВС і додали, що Маріупольська міська рада відновить роботу після того, як у приміщенні буде наведено лад.
Міліція тримає під охороною Маріупольську міськраду – МВС
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:20 0:00


Раніше сьогодні деякі засоби інформації спростували повідомлення МВС про те, нібито приміщення Маріупольської міськради звільнено від проросійськи налаштовани активістів, і поінформували, нібито будівля і далі перебуває під контролем «самооборони» Донбасу.
XS
SM
MD
LG