Доступність посилання

ТОП новини

Україна зупинить Путіна тільки тоді, коли дасть відсіч?


Штурм українськими силовиками одного з блокпостів сепаратистів у Слов'янську, 24 квітня 2014 року
Штурм українськими силовиками одного з блокпостів сепаратистів у Слов'янську, 24 квітня 2014 року
Київ – Єдине, що може зупинити Путіна від початку війни з Україною – це рішуча відсіч усім намаганням Росії дестабілізувати ситуацію в країні. «З терористами не можна домовлятися, терористів треба знищувати», – каже радник в. о президента, колишній голова СБУ Ігор Смешко.

Антитерористична операція триває на Сході України. Є поранені й убиті. Але іншого виходу в України просто немає, аніж у такий спосіб знешкодити терористів й зупинити агресію Росії.

«Путін зупиниться, тільки, якщо зрозуміє, що Україна здатна дати відсіч», – наголошує радник в. о президента, колишній голова СБУ Ігор Смешко.

Українським спецпризначенцям доводиться діяти в надскладних умовах, коли фактично заручниками терористів й озброєних автоматами тітушок стали цілі міста. Мирне населення не повинно постраждати за жодних обставин.

У Дніпропетровську завершують формування першої роти батальйону «Дніпро». Вимоги до майбутніх спецпризначенців високі, добровольці проходять жорсткий відбір за багатьма показниками. Також паралельно формуються загони національного захисту.
  • Зображення 16x9

    Ірина Штогрін

    Редактор інформаційних програм Радіо Свобода з жовтня 2007 року. Редактор спецпроектів «Із архівів КДБ», «Сандармох», «Донецький аеропорт», «Українська Гельсінська група», «Голодомор», «Ті, хто знає» та інших. Ведуча та редактор телевізійного проекту «Ми разом». Автор ідеї та укладач документальної книги «АД 242». Автор ідеї, режисер та продюсер документального фільму «СІЧ». Працювала коментатором редакції культура Всесвітньої служби Радіо Україна Національної телерадіокомпанії, головним редактором служби новин радіостанції «Наше радіо», редактором проекту Міжнародної організації з міграції щодо протидії торгівлі людьми. Закінчила філософський факультет Ростовського університету. Пройшла бімедіальний курс з теле- та радіожурналістики Інтерньюз-Україна та кілька навчальних курсів «IREX ПроМедіа». 

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG