Доступність посилання

ТОП новини

В Слов’янську захопили ще одного журналіста


У Слов'янську невідомі захопили львівського журналіста, позаштатного кореспондента телеканалу ZIK Юрія Лелявського. Про це з посиланням на дані очевидців подій повідомив директор програм ГО «Телекритика» Віктор Галкін, пише Телекритика.

Лелявський вів зйомку подій, його схопили та відвели до міськвиконкому. Підозру невідомих чоловіків, які це зробили, викликав паспорт зі львівською реєстрацією кореспондента.

«Юрко сказав: «Мене тут заарештовують. Кажуть, що я провокатор. Я порадив йому розмовляти російською. Він сказав:«Говорят, что я провокатор». Мені здалося, що Юрко встиг сказати ще що він журналіст, і в цей момент зв`язок перевався. Я став його набирати, але чув уже «Абонент не може прийняти ваш дзвінок». А коли телефонував згодом, просто були гудки», - розповів журналіст Андрій Куликов.

За даними джерел «Телекритики», про затримання Лелявського поінформована влада Слов`янська, розглядається питання про те, щоб його відпустили з-під варти.

Разом з тим за даними Інституту масової інформації (ІМІ), від початку квітня на Сході - переважно, на Донеччині, сепаратисти захопили 18 журналістів.
XS
SM
MD
LG