Доступність посилання

ТОП новини

До Кабміну прийшли виганяти щурів


До Кабміну принесли щурів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:48 0:00
Дві сотні активісти Антрейдерського союзу України пікетували Кабінет міністрів. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, учасники акції вимагали звільнення чиновників, які працювали в команді Олександра Клименка і досі залишаються на високих посадах Податковій службі України. Активісти принесли клітку зі щурами і вигукували «Геть щурів».

«Зараз на відповідальні посади призначають людей, які займали високі посади за міністра Клименка, були керівниками департаментів. Зараз їх акуратно ховають вниз на найбільш «хлібні» посади. Ми вже п’ять днів стояли під Міністерством доходів і зборів, але так і не почули позиції Білоуса про те, як призначали цих людей, якою була процедура. Ми вимагаємо їх звільнення і просимо розробити прозорий механізм для призначення нових людей», – заявив керівник Антирейдерського союзу підприємців України Андрій Семидідько.

За словами організаторів акції, якщо представники Кабінету міністрів, зокрема й прем’єр Арсеній Яценюк, не відреагують на вимоги пікетувальників, то акцію перенесуть під стіни київської квартири голови уряду.
XS
SM
MD
LG