Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура Харківської області попереджає про можливі провокації на травневі свята


13 квітня напад на проукраїнських мітингувальників у Харкові
13 квітня напад на проукраїнських мітингувальників у Харкові
Прокурор Харківської області Василь Синчук заявляє про можливі провокації з боку радикально налаштованих угрупувань під час травневих свят. Відповідне звернення Синчука до мешканців регіону з попередженням про можливі провокації розміщене на офіційному сайті прокуратури Харківської області.

«Останнім часом простежується тенденція щодо ескалації протистоянь у вихідні та на свята. Тому я звертаюся як до усіх правоохоронців області, так і до громадян з попередженням про можливе загострення ситуації різними політичними силами та спроби її дестабілізувати», – зауважив Синчук.

Він повідомив, що правоохоронці Харківщини у період з 1 по 4 травня нестимуть службу в посиленому режимі. Особливо контролюватимуться місця масового відпочинку громадян.

У Харкові через можливість кровопролиття та провокацій Євромайдан скасував мітинг 1 травня. Водночас у групах Антимайдану в соціальних мережах поширюються заклики вийти 1 травня о 12.00 на площу Свободи в Харкові та провести масштабний мітинг прихильників федералізації.
XS
SM
MD
LG