Доступність посилання

ТОП новини

Активісти хочуть вигнати щурів із Податкової


Активісти продовжили виганяти щурів із Кабміну
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00
Активісти Антирейдерського союзу України пікетували Кабінет міністрів. Учасники акції вимагали звільнити із Державної податкової служби новопризначених керівників столичних підрозділів податкової служби.

Активісти у знак протесту принесли клітку зі щурами. Цим вони хотіли показати, що всіх корупціонерів, які залишилися у системі податкової служби, потрібно виганяти так, як і щурів.

За словами керівника Антирейдерського союзу Андрія Семидька, нові очільники ДПС у Києві працювали у команді колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка і були задіяні у корупційних схемах щодо виведення коштів з бюджету України.

«Колишнє міністерство доходів і зборів ліквідовано, але у системі податкової служби залишаються ті ж самі люди. Ми вимагаємо їх звільнити і просимо розробити прозорий механізм для призначення нових людей», – сказав Семидько.

Активісти принесли клітку зі щурами і вигукували: «Геть щурів!».

Активісти Антрейдерського союзу України вже 6-ий день пікетують урядові будівлі. За словами організаторів, реакції на їхні протести з боку уряду поки що не було.
XS
SM
MD
LG