Доступність посилання

ТОП новини

Слов’янськ практично очищений від терористів – командувач Нацгвардії


Місцеві жителі спілкуються з українськими військовими на захопленому ними блокпості біля Слов'янська, 2 травня 2014 року
Місцеві жителі спілкуються з українськими військовими на захопленому ними блокпості біля Слов'янська, 2 травня 2014 року
Командувач Національної гвардії Степан Полторак заявляє, що Слов’янськ практично очищений від терористів.

«Своїми професійними діями бійці Нацгвардії практично очистили Слов’янськ від терористів, багато з яких мали професійну підготовку», – заявив Полторак, якого цитує сайт МВС України.

За його словами, бійці Нацгвардії, які зараз перебувають у Слов’янську, готові до виконання бойових завдань, які ставить перед ними народ, влада й обставини. «Під час виконання операції серед особового складу Нацгвардії немає убитих і поранених», – йдеться в повідомленні.

Нині в Слов’янську відбувається антитерористична операція, місто оточене силами антитерористичної операції. Жителів просять не виходити на вулиці під час антитерористичної операції.

Міністерство оборони заявило про двох загиблих військовослужбовців і кількох поранених під час обстрілу вертольотів Мі-24 поблизу Слов’янська.
XS
SM
MD
LG