Доступність посилання

ТОП новини

Від поранень під час сутичок в Одесі помер депутат облради від Партії регіонів


В Одесі у лікарні помер депутат обласної ради В’ячеслав Маркін з фракції Партії регіонів, який був поранений учора під час сутичок між сепаратистами і проукраїнськими активістами. Про це повідомили в апараті Одеської обласної ради.

«Смерть настала сьогодні близько четвертої години ранку. Він помер у лікарні, точна причина нам наразі невідома. Проте сталося це в результаті вчорашніх масових заворушень», – сказали в облраді.

Через останні події в Одесі обласна рада має намір найближчими днями провести позачергову сесію, найімовірніше, у понеділок.

Заворушення в Одесі забрали життя 37 людей, ще 200 людей постраждали.

Сутички почалися у п’ятницю, коли на колону футбольних фанів, що разом з іншими громадянами рухалися ходою з прапорами України, напали проросійські молодики в масках, із битами й шумовими гранатами. Українські демонстранти пробили барикади сепаратистів і ліквідували табір «антимайданівців». Частина проросійських нападників забарикадувалася в Будинку профспілок, де пізніше спалахнула пожежа. Вона й стала головною причиною смертей через отруєння димом і те, що проросійські активісти вистрибували з вікон.
XS
SM
MD
LG