Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку нові захоплення: будівля СБУ та офіс корпорації Тарути


Приміщення СБУ у Донецьку захопили за 2 хвилини – приміщення ніхто не охороняв
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00

Приміщення СБУ у Донецьку захопили за 2 хвилини – приміщення ніхто не охороняв

Прихильники самопроголошеної «Донецької народної республіки» захопили в суботу, 3 травня, будівлю обласного управління Служби безпеки України в Донецьку, а також будівлю, що перебуває поруч, слідчого управління відомства в Донецьку й офіс корпорації «Індустріальний союз Донбасу», головою ради директорів якої є Сергій Тарута, голова Донецької обласної адміністрації.

Близько 2 тисяч людей прийшли на штурм УСБУ з мітингу, присвяченого пам'яті загиблих проросійських активістів в Одесі, що проходив біля захопленого сепаратистами будинку обласної державної адміністрації.

Вони були озбрєні кийками, арматурою та бейсбольними битами. Скандували: «Одеса – російське місто» і «Одесу не пробачимо».

Захоплення будівлі СБУ відбулося протягом кількох хвилин через те, що будівля не охоронялася. В захопленні офісу корпорації, за свідченнями очевидців, брали участь близько 10 осіб.

На всіх будівлях учасники захоплень вивісили прапор «Донецької народної республіки». У соціальних мережах з'явились повідомлення про те, що «в гаражі Донецького СБУ нападники ділять між собою автомобілі».
XS
SM
MD
LG