Доступність посилання

ТОП новини

«Приватбанк» обмежив свою роботу на Донбасі


Пошкоджений банкомат «Приватбанку» в Донецьку, оголошення про зміну режиму роботи, 5 травня 2014 року
Пошкоджений банкомат «Приватбанку» в Донецьку, оголошення про зміну режиму роботи, 5 травня 2014 року
«Приватбанк» запроваджує обмеження у роботі з готівкою в Донецькій та Луганській областях через загрозу життю співробітників і клієнтів. Про це повідомляє прес-служба банку.

Припинена робота інкасаторів, прийом готівки в терміналах самообслуговування і робота відділень. Обмеження з доступу до рахунків не вводяться.

Клієнти можуть керувати своїми рахунками через інтернет-банкінг, мобільні додатки або звернутися до відділень банку в інших областях. Без обмежень можна розраховуватися картками в магазинах, здійснювати безготівкові операції в терміналах самообслуговування, інформують у «Приватбанку».

«У нинішніх умовах ми не можемо і не маємо права змушувати людей ходити на роботу в Донецькій і Луганській областях, коли у відділення банку вриваються люди зі зброєю, в містах захоплюють автомобілі інкасації та викрадають гроші», – повідомляє прес-служба.

Відділення і банкомати «Приватбанку» стали об’єктами атак сепаратистів на Донеччині та Луганщині через підтримку єдності України власником банку, головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським.
XS
SM
MD
LG