Доступність посилання

ТОП новини

СБУ працює над питанням безпеки кандидатів у президенти – Наливайченко


Валентин Наливайченко
Валентин Наливайченко
Служба безпеки України разом з Управлінням державної охорони й іншими підрозділами працює над питанням безпеки кандидатів у президенти України. Про це голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, коментуючи заходи із гарантування безпеки 9 травня і під час виборів президента 25 травня.

«Усі загрози – усні, в мережі Інтернет, чутки й оперативна інформація – все це ми відпрацьовуємо. І будемо так робити, щоб не сталося жодної серйозної загрози жодному з кандидатів», – сказав Наливайченко.

Він також запевнив, що серйозну увагу приділяють безпеці кожного кандидата в президенти.

«Ті загрози, які висловлювалися в Луганську. Ми можемо сказати, що вони були на адресу Петра Олексійовича Порошенка та Юлії Володимирівни Тимошенко. Тоді ми спрацювали вчасно і дали можливість кандидатам виїхати в інше місце і провести інші заходи, не в тих місцях, де могла бути небезпека», – заявив Наливайченко.

Глава СБУ додав, що завдання спецслужби й інших компетентних відомств полягає в роботі на упередження й інформування кандидата про можливу небезпеку, а також запобігання скоєнню самого злочину, якщо інформація про загрозу не надійшла завчасно.
XS
SM
MD
LG