Доступність посилання

ТОП новини

Палиця – людина Коломойського, але не має стосунку до Одещини – Куренной


Новопризначений голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця є людиною нинішнього керівника Дніпропетровщини Ігоря Коломойського, але він не має жодного стосунку до Одеського регіону. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив народний депутат із фракції УДАР Володимир Куренной.

«Я не хочу виправдовувати Немировського (Володимир Немировський, звільнений голова Одеської ОДА – ред.), але він не міг нічого зробити. Всі знали, що в Одесі готуються провокації. Троє з чотирьох головних керівників міліції були у відрядженні. Одеська міліція зрадила державу та виявилася непрофесійною. Все, що вони здатні робити – це рекетувати бабусь, що торгують там, де не треба, та збивати гроші з дрібного бізнесу», – сказав Куренной.

«Призначення Палиці на посаду голови обладміністрації – це не стратегія, це рішення, коли більше немає чого робити», – додав він.

Ігор Палиця був призначений головою адміністрації Одеської області 6 травня указом в.о. президента України Олександром Турчиновим.

Колишній очільник Одеської адміністрації Володимир Немировський був звільнений після сутичок 2 травня, в наслідок яких в Одесі загинули 46 людей.
XS
SM
MD
LG