Доступність посилання

ТОП новини

Уряд має завантажити підприємства сходу державними замовленнями – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Кабінет міністрів України зобов’язаний завантажити державні підприємства на східній частині країни державними замовленнями. Про це під час виїзного засідання Кабміну, яке проходить в Харкові, заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

За його словами, насамперед уряд має звернути увагу на підприємства східної України, оскільки вони орієнтовані на ринок Росії, яка й далі продовжить «закручувати гайки». Яценюк підкреслив, що підприємства східної України «повинні почути, що уряд буде замовляти».

Державні замовлення повинні отримати підприємства військово-промислового комплексу, інфраструктури, транспорту та машинобудування, наголосив Яценюк.

Прем’єр також додав, що Харківський завод імені Малишева, який виробляє бронетехніку, повинен найближчим часом отримати державні замовлення. Яценюк дав доручення провести зустрічі з керівництвом підприємства та визначитися, що держава може замовити на заводі Малишева. Прем’єр-міністр наголосив, що відповідальні особи протягом 10 днів зобов’язані доповісти про результат цих зустрічей.

Прем’єр також дав доручення придбати 20 пасажирських поїздів, виготовлених на Крюківському заводі.
XS
SM
MD
LG