Доступність посилання

ТОП новини

Суд зменшив у 40 разів суму застави екс-ректору Мельнику


Петро Мельник
Петро Мельник
Апеляційний суд Києва знизив розмір застави для колишнього ректора Податкового університету Петра Мельника з понад 24 мільйонів до майже 600 тисяч гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

За повідомленням, таке рішення винесене за клопотанням адвоката.

Минулого місяця Апеляційний суд Києва скоротив термін тримання під вартою Мельника на один місяць, до 26 квітня замість 30 травня.

Тоді суд частково задовольнив скаргу адвоката Мельника на зміну запобіжного заходу. При цьому суд залишив без зміни рішення щодо необхідності внесення Мельником грошової застави в сумі 24 мільйонів 360 тисяч гривень.

У рішенні суду йдеться, що як тільки Мельник або інша особа внесе зазначену суму, то його звільнять з-під арешту і зобов’яжуть не відлучатися з місця проживання і з’являтися на першу вимогу.

2 квітня Печерський районний суд Києва ухвалив рішення щодо продовження Мельнику терміну тримання під вартою до 30 травня.

Екс-ректора затримали 27 липня 2013 року співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Його підозрюють у хабарництві.
XS
SM
MD
LG