Доступність посилання

ТОП новини

Українська влада гарантує безпеку кожного учасника виборчого процесу – РНБО


Українська влада зробить усе, щоб гарантувати безпеку кожного учасника виборчого процесу і провести вибори 25 травня належним чином, заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України Андрій Парубій.

«Нині українська держава робить усе можливе – і ми зробимо все належне – для того, щоб захистити процес проведення виборів. Ухвалене рішення про захист виборчих бюлетенів у тих регіонах, де відбувається антитерористична операція. Ми також плануємо залучення громадськості та нових батальйонів, які створюються у тому числі у системі МВС – для того, щоб забезпечити безпеку виборів, безпеку громадян, спостерігачів, а також безпеку перевезення бюлетенів», – наголосив Парубій.

За його словами, зрив президентських виборів в Україні буде «перемогою президента Путіна та його концепції щодо України».

25 травня в Україні заплановані позачергові президентські вибори, а у багатьох містах і вибори міського голови та місцевих органів влади. Українська влада і західні партнери України звинувачують керівництво Росії у спробах зірвати президентські вибори.
XS
SM
MD
LG