Доступність посилання

ТОП новини

У Макіївці сепаратисти захопили реанімобіль з пораненим − «Свобода»


У Макіївці Донецької області сепаратисти захопили лікаря і реанімобіль, в якому перевозили пораненого Олексія Демка – довірену особу кандидата в президенти Олега Тягнибока, члена ВО «Свобода». Про це повідомив один з членів Донецької облорганізації партії ВО «Свобода».

За його словами, «тільки-но стало відомо, що пораненого у Макіївці активіста «Свободи» намагалися вивезти до Дніпропетровська для надання медичної допомоги (кульове поранення, пошкоджено хребет), реанімобіль донецької санавіації було розстріляно сепаратистами на об`їзній дорозі між Донецьком і Макіївкою (селище Ганзівка)».

«Про долю лікарів і пораненого активіста на даний час нічого не відомо. Зв`язок з лікарем (Галиною Іванівною) відсутній», − заявили в донецькій «Свободі». Також пояснили, пославшись на інформацію, одержану ними від правоохоронців увечері 8 травня, що Демко перебував в одній з лікарень Макіївки, де переніс операцію, але «претензій постраждалий ні до кого не має».

Також «свободівці» повідомили, що після викрадання Демка сепаратистами з власного будинку в Макіївці, його нібито виявили жителі міста «викинутим на вулицю з розпоротим животом і доставили в одну з міських лікарень».
XS
SM
MD
LG