Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат на президента Зорян Шкіряк зняв свою кандидатуру з виборів


Один із 23 кандидатів на президента України Зорян Шкіряк зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів. Про це він заявив наприкінці президентських дебатів, які відбулися в суботу, 10 травня.

«Я знімаю свою кандидатуру з виборів. Прошу враховувати, що в бюлетенях голосувати за мене не потрібно», – заявив політик.

При цьому, згідно з чинним виборчим законодавством, внести відповідні зміни до бюлетенів уже не можливо.

Він також запевнив, що далі займатиметься громадсько-політичною діяльністю.

На 25 травня в Україні призначені президентські вибори. Президент Польщі Броніслав у суботу, 10 травня, після зустрічі з головою Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу повторив свою вже раніше неодноразово висловлювану думку про те, що стабілізації ситуації в Україні повинні сприяти заплановані в цьому місяці президентські вибори.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, виступаючи після зустрічі Комітету міністрів Ради Європи у Відні 6 травня, заявив, що проведення виборів в Україні за нинішніх обставин було б «дивним», бо, як він стверджує, українська влада «використовує армію проти мирного населення». 7 травня, після зустрічі з президентом Швейцарії, яка наразі головує в ОБСЄ, Дідьє Буркгальтером президент Росії Володимир Путін заявив, що заплановані на 25 травня вибори «самі по собі рух у правильному напрямку».
XS
SM
MD
LG