Доступність посилання

ТОП новини

У Макіївці бойовики викрали батьків активіста ВО «Свобода»


У Макіївці сепаратисти викрали батьків активіста ВО «Свобода» 18-річного Юрія Бенедюка, який встиг залишити Донецьку область.

Про це УНІАН повідомили активісти Євромайдану, члени ВО «Свобода».

За їхньою інформацією, 9 травня в село Буроз до квартири батьків Юрія Бенедюка – подружжя Олени Бенедюк та Юрія М'ясоїда – увірвалися співробітники міліції в супроводі кількох озброєних бойовиків так званої «Донецької народної республіки» з битами. Забрали, не пред'явивши жодних документів, Юрія М'ясоїда за звинуваченням, що він нібито напився і бешкетував.

«10 травня близько 19.00 приїхали вже самі озброєні бойовики на іншу адресу в село Калинове неподалік Макіївки, де прописаний і мешкає Юрій Бенедюк. За цією адресою в будинку перебували в цей час мати хлопця Олена Бенедюк та інші родичі. Бойовики зателефонували синові Юрію, зажадали, щоб він до них з'явився і заявили, що вони забирають як заручницю його матір», - зазначили активісти.

Невдовзі Бенедюку з невідомого номеру зателефонував чоловік, який назвався Іваном, і під загрозою вбивства батьків зажадав від сина приїхати завтра в Донецьк і здатися.

Олена Бенедюк та Юрій М'ясоїд залишаються в заручниках, зв'язок з ними втрачений, повідомили активісти.

Підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.
XS
SM
MD
LG