Доступність посилання

ТОП новини

На підступах до Красного Лимана знищено блокпости сепаратистів – МВС


На Донеччині під час антитерористичної операції знищено всі блокпости на підступах до Красного Лимана, а також кілька блокпостів у Словʼянську і біля Краматорська. Про це повідомляє сайт МВС.

«Знищені всі блокпости терористів на підступах до Красного Лимана, блокпост безпосередньо в межах міста Словʼянська – в районі комбікормового заводу, де проходив сьогодні швидкоплинний бій. Також знищений блокпост терористів у районі Андріївки біля Краматорська. Втрат із нашого боку немає. Втрат серед мирного населення немає. Втрати серед терористів встановлюються», – поінформували у відомстві.

У МВС також уточнили, що обстріл українських військових біля телевежі у Словʼянську проросійські бойовики здійснювали з міномета. «Було зроблено вісім пострілів із міномета, під прикриттям житлових будинків. У результаті стрілянини атака на телевежу не вдалася. Двоє бійців із нашого боку легко поранені (контузія і легкі осколкові поранення)», – додали у відомстві.

За даними МВС, сьогоднішні заходи в рамках антитерористичної операції біля Словʼянська, Краматорська та Красного Лимана були плановими.

Раніше стрілянину біля телевежі у Словʼянську підтвердили у Міноборони України.
XS
SM
MD
LG