Доступність посилання

ТОП новини

У групі Ахметова знову закликають роззброїтися і сепаратистів, і силовиків


Маріуполь, фото 9 травня 2014 року
Маріуполь, фото 9 травня 2014 року
У компанії «Метінвест», що входить до складу групи компаній мільярдера Ріната Ахметова, знову виступили в неділю з заявою про роззброєння «всіх сторін конфлікту».

Генеральний директор «Метінвесту» Юрій Риженков, як інформує сайт компанії, повторив зроблену в суботу заяву на цю ж тему й заявив: створювані компанією «народні дружини» зі складу її працівників мають «допомагати правоохоронним органам» відповідно до чинного законодавства України.

За його словами, патрулювати вулиці Маріуполя Донецької області, де працює компанія, «будуть тільки добровольці спільно з міліцією, без ніяких політичних мотивів і без зброї в руках, твердо за законом».

Як нагадала компанія, в суботу ввечері вона «засудила криваві методи «зачистки» Маріуполя й інших міст Донбасу».

Такими словами в компанії групи Ахметова назвали антитерористичну операцію, яку проводять силові структури України проти збройних сепаратистів у Донецькій і Луганській областях, зокрема, в Маріуполі.

9 травня в Маріуполі сталися найсерйозніші сутички між сепаратистами і українськими силовиками, в перебігу яких були загиблі й поранені з обох сторін. Наступними днями, після відходу силовиків, місто охопило мародерство.
XS
SM
MD
LG