Доступність посилання

ТОП новини

У Києві прощалися із бійцем спецпідрозділу «Азов», який загинув у Маріуполі


В Українському домі у Киві прощалися із командиром першої роти спецпідрозділу МВС «Азов» Родіоном Добродомовим, який загинув внаслідок нападу озброєних сепаратистів на міськвідділ міліції у Маріуполі.

За словами заступника командира батальйону «Азов» Ярослава Гончара, Родіона Добродомова убили пострілом у спину.

«Родіон прикривав входження моєї групи у приміщення Маріупольського МВС, яке попередньо захопили. Під час цього терорист вистрілив йому у спину», – сказав Гончар.

Заступник командира батальйону «Азов» заявив, що особу, яка вбила Добродомова, «моментально знищили на місці».

Родіону Добродомову було 29 років. Він був активним учасником Автомайдану. У нього залишилась дружина і двоє дітей.

9 травня група сепаратистів, озброєних автоматичною зброєю, напала на міськвідділ міліції у Маріуполі. У будівлі відбувся бій, в якому брали участь підрозділи Нацгвардії, внутрішніх сил, спецпідрозділу МВС «Азов».

За даними департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, під час антитерористичної операції в Маріуполі загинуло 9 людей, поранені 42 людини. Втрати серед співробітників МВС – одна людина убита, п’ятеро – поранені. Загинув начальник міського ДАІ Віктор Саєнко. За даними Міністерства оборони України, 9 травня в Маріуполі загинув заступник командира батальйону територіальної оборони підполковник Сергій Демиденко та кулеметник батальйону територіальної оборони Олег Ейсман.
XS
SM
MD
LG