Доступність посилання

ТОП новини

Родини загиблих в Одесі отримають по 200 тисяч – Казанжі


Родини загиблих в Одесі під час подій 2 травня отримають по 200 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник голови Одеської облдержадміністрації Зої Казанжі.

«Завершилася зустріч голови Одеської ОДА Ігоря Палиці із родичами загиблих 2 травня. Люди хочуть чесного розслідування, хочуть довідатися правду. Нікому не вірять, дуже багато питань, звинувачень. Справедливих. По 200 тисяч кожній родині виділив Ігор Палиця зі своїх задекларованих грошей. Родин – 48. Створили спеціальну групу, яка займатиметься допомогою родинам загиблих та оперативно вирішуватиме усі питання», – пише Казанжі.

Сьогодні Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію з розслідування фактів вбивств мирних громадян в Одесі, Маріуполі та Червоноармійську, а також в інших містах на півдні та сході України.

2 травня в Одесі антиукраїнські нападники вбили з вогнепальної зброї кількох учасників маршу за єдність України, здійснивши свій напад за сприяння частини працівників міліції, а потім майже 40 проросійських активістів загинули у пожежі в Будинку профспілок, де вони забарикадувалися, коли проукраїнські сили виявилися в більшості.
XS
SM
MD
LG