Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: претензії щодо зняття з виборів Оробець має висувати своїм юристам


Віталій Кличко
Віталій Кличко
Леся Оробець повинна висувати претензії до своїх юристів щодо її зняття з виборів мера Києва, оскільки вони, вочевидь, їй не повідомили про порушення закону. Про це лідер УДАРу Віталій Кличко заявив у кулуарах парламенту, повідомляє його прес-служба.

Кличко заявив, що сам був здивований рішенням ТВК про зняття Оробець.

«Сьогодні зранку я зателефонував юристам і отримав інформацію про порушення закону щодо порядку висування. І як мені пояснили, ця інформація була доведена до Оробець ще три тижні тому. Чому вона за цей час не усунула порушення – питання до Лесі Оробець», – сказав лідер УДАРу.

Кличко відкинув звинувачення Оробець на свою адресу щодо нібито причетності до зняття її з виборів мера. «Це смішно. Є закон, який порушувати не повинен ніхто», – сказав Віталій Кличко.

Лідер УДАРу також додав, що виходячи з його рейтингу та рейтингу Лесі Оробець, йому немає сенсу проти когось воювати. «Чому не спрацювали її юристи, – питання до Лесі Оробець. Все інше – дешевий піар», – сказав Кличко.

Київська міська територіальна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатами в мери столиці Оробець.

Приводом для такого рішення, за словами Оробець, стало те, що у мери вона йде як самовисуванець і при цьому очолює список політичної партії, щоб сформувати свою команду у Київраді. Депутат заявила, що оскаржить це рішення в суді. Вона також звинуватила Кличка в тому, що він є одним з лобістів рішення ТВК.
XS
SM
MD
LG