Доступність посилання

ТОП новини

У Росії 25 травня працюватимуть шість виборчих дільниць – МЗС


На території Росії 25 травня працюватимуть шість дільниць, формування виборчих комісій і підготовка приміщень проходять у штатному режимі. Про це сьогодні Радіо Свобода повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Андрій Сипіга.

«За кордоном ми утворили 114 виборчих дільниць у 75 країнах світу. Найбільше (шість) їх утворено у Російській Федерації на базі наших закордонних установ, які на сьогодні там функціонують. Всі наші виборці матимуть змогу у Росії проголосувати, за умови, що вони включені у список виборців», – зазначив Сипіга.

ЦВК і МЗС України отримують повідомлення, які свідчать, що на сьогодні найбільш активно готуються до виборів 25 травня українці у Португалії, Італії, Греції, Ізраїлі, зазначив Сипіга.

Він також наголосив, що позачергові президентські вибори, які мають відбутися в Україні 25 травня, викликають великий інтерес світової громадськості. На сьогодні, за його словами, у ЦВК зареєстровані понад тисяча спостерігачів за виборами в Україні. На закордонному виборчому окрузі також будуть присутні міжнародні спостерігачі, наголосив представник МЗС.
XS
SM
MD
LG