Доступність посилання

ТОП новини

Добкін: перший крок до наведення порядку в країні має зробити Верховна Рада


Михайло Добкін, екс-голова Харківської ОДА, кандидат на посаду президента України
Михайло Добкін, екс-голова Харківської ОДА, кандидат на посаду президента України
Перший крок до наведення порядку в країні має зробити Верховна Рада. Про це під час другого круглого столу національної єдності у Харкові заявив колишній голова Харківської ОДА, кандидат на посаду президента України Михайло Добкін.

«Перший крок до наведення порядку в країні має зробити Верховна Рада. Вона повинна трьома четвертими голосів продемонструвати, що готова вносити зміни до Конституції, які будуть шляхом компромісу для людей які підтримують уряд, і які його не підтримують», – сказав Михайло Добкін.

«Без згоди і компромісу у Верховній Раді першого кроку ніхто не зробить. Усі будуть розуміти, якщо немає довіри до політичної еліти, отже, і з людьми можуть вчинити так же. Нема довіри – нема рішення», – зазначив Добкін.

«Як можуть примиритися люди, як вони можуть вірити політикам, якщо вони сьогодні спостерігають за «картинами» у Верховній Раді і під час проведення круглих столів, що влада і опозиція не в з мозі домовитися поміж собою, щоб вийти з єдиним рішенням до народу!?», – сказав колишній голова Харківської ОДА.

За його словами, в підсумковому документі проведення круглого столу у Харкові має бути звернення до Верховної Ради про прийняття меморандуму щодо взаєморозуміння як невід’ємного кроку для наведення порядку в країні.

У Харкові проходить другий загальноукраїнський круглий стіл національної єдності. Його трансляцію можна переглянути на сайті Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG