Доступність посилання

ТОП новини

Оголошений у міжнародний розшук Курченко обіцяє фінансувати ФК «Металіст»


Сергій Курченко
Сергій Курченко
Президент футбольного клубу «Металіст», керівник групи компаній СЄПЕК Сергій Курченко, який оголошений у міжнародний розшук, обіцяє фінансувати футбольний клуб і у новому сезоні. Про це йдеться у заяві Курченка, розміщеній на офіційному сайті «Металіста».

«Цей сезон був непростим для усіх нас. Але ми намагалися, щоб провести його гідно. Намагалися гравці на футбольному полі, намагалися і ми, керівництво, намагався кожен працівник клубу. Величезну роль зіграла і підтримка вболівальників. Хочу подякувати усім за досягненням такого результату – бронзові медалі гідні поваги у тих умовах, в яких опинився наш клуб, український футбол і уся країна», – мовиться у зверненні Курченка.

За даними СБУ, група CЄПЕК та інші структури Сергія Курченка завдали державі збитків на суму близько 4 мільярди гривень.

СБУ викрила факти безпосередньої причетності Курченка до злочинних механізмів придбання на користь СЄПЕК медіа-ресурсу UMH group, футбольного клубу «Металіст», ПАТ «Одеський НПЗ» і мережі АЗС у Німеччині.

В СБУ зазначили, що слідчі наклали арешт на особисті рахунки та майно Курченка на загальну суму понад 1,5 мільярда гривень. «Зокрема, 16 об’єктів нерухомості, з них 3 – за кордоном, 7 повітряних суден, 38 автомобілів, серед яких віп-класу: 15 Mercedes-Benz, 2 BMW, 2 Porsche, 1 Bentley Continental, 3 Lexus, 2 Toyota Camry, 1 Aston Martin», – йдеться в СБУ.

Курченко оголошений у міжнародний розшук. Місце його перебування невідоме.
XS
SM
MD
LG