Доступність посилання

ТОП новини

Підприємства Дніпропетровщини підтримали гудком акцію Донбасу за мир в Україні


Понад 20 великих промислових підприємств Дніпропетровщини «проголосували» виробничими гудками за мир і стабільність в Україні та виказали свій протест проти сепаратизму, тероризму і насилля, повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації.

За даними підприємств, гудок тривав близько трьох хвилин.

Таким чином, підприємства Дніпропетровщини підтримали ініціативу підприємств Донбасу щодо проведення попереджувальної акції проти війни.

За інформацією організаторів, в акції взяли участь найбільші підприємства Дніпропетровська – Південний машинобудівний завод, Дніпропетровський металургійний завод імені Петровського, «Дніпротяжмаш», «Веста», Нижньодніпровський трубопрокатний завод, всі гірничо-збагачувальні комбінати Кривого Рогу, всі 10 шах Західного Донбасу, Нікопольський завод феросплавів.

«Гудіти» на підтримку миру й єдності підприємства Дніпропетровщини збираються тепер щодня, о 12:00.

У вівторок на мирний протест, який розпочався з гудків на підприємствах, вийшли працівники заводів Донеччини та Луганщини.

19 травня ввечері донецький бізнесмен Рінат Ахметов виступив в телевізійному ефірі з екстреною заявою. Він закликав працівників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму і наголосив, що категорично проти так званої «Донецької народної республіки», яку в Україні визнали терористичною організацією.

Таку акцію провели сьогодні, починаючи з 12:00.
XS
SM
MD
LG