Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині спалили майно депутата Царьова


Олег Царьов
Олег Царьов
Сьогодні вночі невідомі особи проникли на територію помешкання депутата Верховної Ради Олега Царьова у селі Старі Кодаки під Дніпропетровськом і підпалили підвальний гараж та автомобіль.

Про це повідомляє відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області.

«21 травня о 2 годині 45 хвилин до воріт будинку, де мешкає народний депутат, під’їхало два автомобілі, з яких вискочили люди із закритими масками обличчями. Перелізши через паркан, вони здійснили один постріл з невстановленої зброї та проникли до будинку охорони. Налякавши охоронця зброєю, схожою на автомат Калашникова, невідомі виштовхали його з будинку, наказали лягти на землю, розбили вікна та потрапили до підземного гаражу. Після цього нападники підпалили помешкання з автомобілем і залишили місце злочину», – йдеться у повідомленні.

У результаті підпалу автомобіль та приміщення загальною площею 25 квадратних метрів згоріли повністю.

Постраждалих внаслідок пожежі немає. Евакуація не проводилася. На місці пригоди працює криміналістична лабораторія Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від 3 до 10 років.

Водночас сам Царьов на своїй сторінці у Facebook написав, що спалили його будинок.
XS
SM
MD
LG