Доступність посилання

ТОП новини

В Артемівську обстріляли військову частину, ніхто не постраждав


Бойовики обстріляли будівлю штабу військової частини Збройних сил України в Артемівську Донецької області, повідомляє Міністерство оборони України.

«20 травня о 20:00 з проїжджої частини біля КПП військової частини ЗСУ в Артемівську невідомі особи обстріляли зі стрілецької зброї будівлю штабу. Терористи здійснювали обстріл протягом трьох хвилин у хаотичному порядку, перебуваючи в цивільному авто ВАЗ-2101 жовтого кольору. Після обстрілу частини терористи зникли в невідомому напрямку», – йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті оборонного відомства.

У Міноборони повідомили, що вогонь у відповідь не вівся, оскільки поблизу КПП перебувало цивільне населення і гуляли діти, а також з огляду на те, що обстріл тривав недовго. Водночас один із перших пострілів у будівлю штабу влучив у верхню частину вікна кімнати чергового військової частини, в якій на той час перебувала помічник чергового військовій частині.

«У результаті обстрілу військової частини ніхто з цивільного населення, військовослужбовців і співробітників ЗСУ не постраждав. Загалом пошкоджено понад п’ять вікон та стіни будівлі. Інше військове майно значних пошкоджень не зазнало», – розповіли в Міноборони.

Нині за фактом події тривають оперативно-слідчі дії.
XS
SM
MD
LG