Доступність посилання

ТОП новини

Оголошений у розшук Фучеджі з’явився перед російськими журналістами


Пожежа у Будинку профспілов Одеси, 2 травня 2014
Пожежа у Будинку профспілов Одеси, 2 травня 2014
Екс-начальник головного управління МВС в Одеській області Дмитро Фучеджі, якого Україна оголосила у розшук, з’явився перед російськими телекамерами у Придністров’ї. У фрагментах інтерв’ю Фучеджі, які показали російські каналами, він заявив, що змушений був переховуватися.

«Я зрозумів, що мене ведуть спецпідрозділи, і що з мене спробують зробити крайнього. Я думаю, мене хотіли просто ліквідувати, і звалити всю провину на організацію заходів з охорони порядку», – сказав Фучеджі.

Екс-начальника головного управління МВС в Одеській області Дмитра Фучеджі оголошено у розшук. Його підозрюють у «співпраці з терористами».

Дмитро Фучеджі працював заступником керівника міліції Одеської області з питань громадської безпеки і перебувавав у центрі міста 2 травня, під час зіткнень проросійських активістів з прихильниками єдності України. 4 травня, коли після штурму міського управління внутрішніх справ міліціонери відпустили затриманих проросійських активістів, Фучеджі виконував обов’язки начальника обласного управління внутрішніх справ.

Під час заворушень 2 травня в Одесі загинули 48 людей, 247 постраждали.
XS
SM
MD
LG