Доступність посилання

ТОП новини

Росія відмовляється визнавати факти порушення українського кордону – прикордонники


Російська сторона відмовляється визнавати факти порушення українського кордону, заявляють у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Зокрема, як йдеться в повідомленні, учора, 22 травня, відбулися дві прикордонно-представницькі зустрічі співробітників прикордонслужби України з російськими прикордонниками.

«Під час зустрічей розглядали факти спроби проїхати в Україну з боку Росії поза пунктом пропуску трьох «КамАЗів» на ділянці відділу прикордонної служби «Краснодон» і порушення кордону вертольотом з Росії в Україну та зворотно на Сумщині», – поінформували у відомстві.

«У ході зустрічей російські прикордонники відмовилися визнавати факти порушення спільного кордону», – додали у Державній прикордонній службі України.
Тим часом, прикордонслужба повідомляє про припинення ще однієї спроби провезення зброї на ділянці Луганського прикордонного загону.

«До місця можливого порушення кордону оперативно висунулися резерви прикордонного загону. О 01:30 до державного кордону зі сторони Росії під’їхало чотири «КамАЗи» у супроводі озброєних людей, які розпочали підготовку до порушення автомобілями державного кордону, однак, за деякий час відмовилися від своїх намірів та повернулися вглиб Росії», – додали в прикордонслужбі.

Як заявили у відомстві, вони поінформували про цю подію російське ФСБ, але російська сторона факт присутності автомобілів на кордоні заперечує.
XS
SM
MD
LG