Доступність посилання

ТОП новини

У Першотравенську стався інцидент між міліцією й невідомими в камуфляжі, 4 людини травмовані


У Дніпропетровській області півсотні чоловіків, представившись «Правим сектором», заблокували міськвідділ міліції у місті Першотравенську, а потім вчинили погром офісної будівлі в місті й завдали тяжкі побої чотирьом громадянам. Про це сьогодні повідомили в прес-службі обласної міліції.

Як розповів Радіо Свобода речник обласної міліції Олексій Щербатов, невідомі переміщувались на десяти автомобілях іноземного виробництва без номерів. За його даними, чоловіки в камуфляжній формі та балаклавах повідомили, що проводять відпрацювання Першотравенська щодо незаконного обігу наркотиків.

«Вони заблокували будівлю міськвідділу, тим самим перешкоджаючи входу і виходу з неї працівників міліції та громадян. Через деякий час нападники поїхали в будівлю, в якій розташовані офіси державних установ і приватних підприємств. Потрапивши всередину, невідомі відкрито заволоділи майном цих організацій – бланками, печатками, іншими документами, офісною комп’ютерною технікою та особистим майном людей, які там працюють», – розповіли в міліції.

Як заявляють в міліції, невідомі також завдали тілесних ушкоджень чотирьом людям чоловікам, серед яких – депутат міської ради. Двох людей посадили в авто й вивезли в невідомому напрямку. Згодом цих людей знайшли на околиці міста і направили до лікарні, а невідомі зникли.

За даним фактом міліція порушила 5 кримінальних справ – за статтями «хуліганство», «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», «умисне тяжке тілесне ушкодження», «викрадення, привласнення, вимагання документів» і «розбій».

Водночас у регіональному осередку «Правого сектора» мають свою версію подій у Першотравенську.

За офіційною заявою осередку, мобільна група «Правого сектору» в Першотравенську ліквідувала чотири точки збуту наркотиків, а також затримала громадянина, який, за його власними поясненнями, є керівником розгалуженої мережі збуту наркотиків у східній частині Дніпропетровської області й діє під прикриттям місцевої міліції.

За даними партії, відтак за наполяганням активістів «Правого сектору» начальник міськвідділу міліції, його заступник та один з оперативних працівників написали заяви на відставку.

За словами партійців, усі документи, які підтверджують факти наркоторгівлі в місті й участь у цьому правоохоронців, вже передали до прокуратури для порушення справ.
XS
SM
MD
LG