Доступність посилання

ТОП новини

Герман заявила, що вимагатиме 300 тисяч доларів за «наклеп про неї як агента КДБ»


Депутат Ганна Герман заявила, що судитиметься з журналістом Аскольдом Крушельницьким та вимагатиме від нього «300 тисяч доларів за наклеп, який він розповсюджує».

Про це йдеться у заяві депутатки, поширеній її прес-службою у відповідь на твердження журналіста Аскольда Крушельницького про те, що Ганна Герман ще від 1980-х років співпрацювала з КДБ.

«Суму рівно в триста тисяч доларів я буду вимагати в суду за наклеп, який розповсюджує про мене Аскольд Крушельницький. Він стверджує… що Петро Лелик, який працював для Юлії Тимошенко, начебто купив у російських спецслужб документ про мою співпрацю з КДБ», − заявила Герман.

«Не знаю, звідки в команді Тимошенко такі великі гроші, щоб викидати їх на очорнення моєї скромної особи. Однак я готова довести в суді, що Петро Лелик продав штабові Юлії Тимошенко брутальну фальшивку і я готова довести це в будь-якому суді світу. Я мала залізні докази про те, що Лелик, якого вигнали з адміністрації (екс-президента Леоніда) Кучми за підробку підпису на одному з документів, підробив і мою нібито розписку. Будь-яка незалежна експертиза це доведе», − додала вона.

За її словами, 300 тисяч доларів від Крушельницького вона передасть на потреби української армії.
XS
SM
MD
LG