Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині проголосує менш як 200 тисяч виборців – «Опора»


У Луганську поодинокі виборці прийшли на закриті дільниці
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:41 0:00
В Луганській області проголосує приблизно 170–180 тисяч виборців. Такий прогноз у коментарі Радіо Свобода озвучив керівник обласного відділення Громадянської мережі «Опора» Олексій Кормілецький. Він підтвердив інформацію, що у виборах на Луганщині беруть участь жителі двох виборчих округів № 114 і 115, які налічують близько 300 тисяч виборців.

Втім, навіть у цих округах не всі райони голосують. За словами Кормілецького, не відкрилися дільниці у Станично-Луганському районі, частково працюють дільниці у Слов’яносербському районі.

«У тих районах, де відкрилися дільниці, голосування проходить спокійно. На дільниця практично немає спостерігачів від політичних партій. Чимало дільниць відкрилося з мінімальною кількістю членів комісій», – розповів Олексій Кормілецький.

На Луганщині право голосувати мають близько 1 мільйона 700 тисяч виборців, повідомили Радіо Свобода у Комітеті виборців України. За даними голови обласного відділення КВУ Олексія Свєтікова, станом на 11:00 по окремих дільницях явка становила 10%, що не є високим показником.

Виборчі дільниці у Луганську та інших містах на півдні області не відкрилися.
XS
SM
MD
LG