Доступність посилання

ТОП новини

У Новоайдарському районі підрозділами АТО знищені 2 терористів, 14 затримані – Аваков


У Новоайдарському районі на півночі Луганської області підрозділами АТО знищені двоє терористів, 14 затримані. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«Тільки що доповіли із зони АТО на півночі Луганської області: Новоайдарський район. Терористи з так званої ЛНР громили із зброєю 263-ю виборчу дільницю», – повідомив він.

«Підрозділи АТО відреагували вчасно. Двоє терористів знищені, 14 затримані, решта втекли. З нашої сторони троє легко поранені», – заявив міністр.

«Серед купи вилученої зброї, казачих папах, морпіховських підсумків і здавленої російської говірки і відповідної лексики - типи з документами - отаман, вахмістр Донського козацтва... Затриманих вертольотами переправлено до однієї із сусідніх областей», – додав Аваков.

У Луганській області вибори президента України проходять лише в двох із 12 виборчих округів: № 115 з центром у місті Сватовому і № 114 з центром у Біловодську. Увечері голова Комітету виборців України Олександр Черненко у своєму Twitter написав, що в Новоайдарі Луганської області йде жорстокий бій між українськими силовиками і терористами, у Новоайдарському районі терористи захопили 4 виборчих дільниці.
XS
SM
MD
LG