Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: АТО має тривати години, а не місяці


Петро Порошенко
Петро Порошенко
Петро Порошенко, який лiдирує в президентських перегонах в Україні, наполягає на продовженнi антитерористичної операцiї на сходi країни, але виступає за змiну її формату.

За словами Порошенка, антитерористична операцiя має бути «ефективнiшою i проведена в короткi термiни», а частини й пiдроздiли силовикiв повиннi мати краще озброєння, амунiцiю.

«Антитерористична операцiя не може i не триватиме два-три мiсяцi. Вона повинна i триватиме години», – заявив Порошенко.

Він наголосив, що першi кроки нової влади України будуть спрямованi на пiдвищення боєздатностi української армiї та правоохоронних органiв.

«Солдат України більше не буде голий, босий і голодний», – сказав Порошенко, наголосивши, що солдати мають отримувати гідну зарплату, а їхнє життя має бути застраховане. «Якщо хочемо принести мир і зупинити війну, ми маємо навчитись поважати своїх військових», – сказав Порошенко.

Кандидат також висловив сподівання, що його позиція з урегулювання ситуації на сході країни здобуде підтримку з боку Росії.

Він додав, що має намір налагодити ефективний діалог на сході країни. «Ми маємо, що запропонувати», – сказав Порошенко.

Згідно з попередніми даними, перемогу на виборах президента України здобуває Петро Порошенко із понад 53% голосів виборців.
XS
SM
MD
LG