Доступність посилання

ТОП новини

Мер Донецька закликає донеччан не залишати помешкань


У Донецьку розпочалась антитерористична операція
У Донецьку розпочалась антитерористична операція
Мер Донецька Олександр Лук’янченко закликає донеччан не залишати своїх будинків через бойові дії на вулицях міста. Про це мовиться у його офіційному відеозверненні.

«Закликаємо городян проявляти витримку та організованість. Утримайтеся від поїздок в район аеропорту та за можливості в район залізничного вокзалу. Спробуйте не виходити з будинків без особливої потреби. Вулиці Артемівська, Стратонавтів, Червоноармійське шосе сьогодні заблоковані і оточені», – говорить Олександр Лук’янченко.

За повідомленням прес-служби Донецької облдержадміністрації, сьогодні на залізничному вокзалі у Донецьку одна людина загинула, ще двоє поранені.

У штабі АТО повідомляють, що не мають інформації про загиблих військових під час операції. На цю годину є лише незначні поранення, повідомив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський.

Як сказав Радіо Свобода прес-секретар Донецької залізниці Володимир Селіванов, у Донецьку евакуювали людей із транзитного вокзалу.

Прес-софіцер АТО Олексій Дмитрашковський повідомив, що антитерористична операція триває, незважаючи на те, що стрілянина трохи зупинилась.

Сьогодні у Донецьку розпочалась антитерористична операція. Це пов’язано з тим, що вночі озброєні бойовики так званої «ДНР», яку Україна визнала терористичною організацією, прибули в аеропорт і спробували встановити контроль над об’єктом.
(Відео користувача YouTune Громадське Телебачення Донеччини)
XS
SM
MD
LG