Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО готові застосувати високоточну зброю проти бойовиків у Донецьку – Селезньов


Дим над аеропортом Донецька, 26 травня 2014 року
Дим над аеропортом Донецька, 26 травня 2014 року
Протягом нічних годин сили антитерористичної операції в Донецьку до активних дій не вдавалися. Бойовикам з організації «Донецька народна республіка», яку Україна вважає терористичною, був оголошений ультиматум до 4:00, інформує кореспондент Радіо Свобода.

«На цей час розкриті всі об’єкти бойовиків. У разі, якщо бойовики не здадуться, по розкритих об’єктах буде завдано удару з високоточної спеціальної зброї», – повідомляє на своїй сторінці у Facebook керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.

Лідер самопроголошеної «Донецької народної республіки» Денис Пушилін у понеділок увечері попросив президента Росії Володимира Путіна про допомогу.

«У зв’язку з останніми подіями, які розвиваються настільки швидко і агресивно, ми змушені звернутися особисто до Володимира Володимировича Путіна, президента Російської Федерації, і до всього російського народу», – наголосив Пушилін.

У понеділок сили антитерористичної операції повернули контроль над міжнародним аеропортом Донецька. Цей об’єкт вранці 26 травня був захоплений озброєними бойовиками, серед яких «основну частину складали представники інших держав», твердять українські силовики. Місцеві засоби інформації повідомляють з Донецька, що внаслідок авіаційних ударів Збройних сил України є значна кількість загиблих з боку сепаратистів.
XS
SM
MD
LG