Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьк обмежили в’їзд автотранспорту – ДАІ


Дим над аеропортом Донецька, 26 травня 2014 року
Дим над аеропортом Донецька, 26 травня 2014 року
Донецька Державтоінспекція рекомендує водіям утриматися від поїздок у напрямку Донецька.

«Просимо водіїв утриматися від поїздок у напрямку міста Донецька або скоригувати маршрути руху в об’їзд вулично-дорожньої мережі, прилеглої до аеропорту, до нормалізації обстановки в місті», – повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ.

У відомстві заявили, що наразі у зв’язку з погіршенням ситуації в районі аеропорту з метою гарантування безпеки громадян і громадського порядку обмежено рух транспорту в Донецьку в напрямку аеропорту та залізничного вокзалу.

Крім того, співробітники ДАІ зупиняють транспорт і не дозволяють рухатися у напрямку Донецька з боку міст Горлівки, Костянтинівки, Красноармійська, Ясинуватої.

«Державтоінспекція Донецької області звертається до громадян з проханням із розумінням поставитися до ситуації, не вступати в конфлікти з правоохоронцями та пам’ятати, що такі дії зумовлені необхідністю нормалізувати ситуацію, не допустити людських жертв і пошкодження майна людей», – наголосили в ДАІ.

Сьогодні перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема заявив, що антитерористична операція проводитиметься на сході України до повного знищення бойовиків.

У понеділок сили антитерористичної операції повернули контроль над міжнародним аеропортом Донецька. Цей об’єкт вранці 26 травня був захоплений озброєними бойовиками, серед яких «основну частину складали представники інших держав», твердять українські силовики. Місцеві засоби інформації повідомляють з Донецька, що внаслідок авіаційних ударів Збройних сил України є значна кількість загиблих з боку сепаратистів.
XS
SM
MD
LG