Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровщина очікує дітей з Донбасу на відпочинок у таборах та складання ЗНО


Табори Дніпропетровщини готові прийняти на оздоровлення дітей з Донецької та Луганської областей. Про це повідомила сьогодні заступник директора департаменту фізичної культури і спорту, сім'ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації Лілія Ковальова.

За її словами, підготовка до оздоровлення дітей на Дніпропетровщині триває вже кілька місяців. Зокрема, область готова оздоровлювати школярів з Донбасу в таборі «Перлина Придніпров’я», який називають «дніпропетровським «Артеком».

«Дніпропетровська область запрошує дітей з Донецька і Луганська оздоровитися в наших таборах. Хоча ми і розуміємо, що більшість дітей зі східних регіонів, скоріше за все, будуть відпочивати разом з батьками», – сказала Лілія Ковальова.

В облдержадміністрації поінформували, що цього року абітурієнти з Донецької та Луганської областей, а також Криму можуть скласти зовнішнє незалежне оцінювання якості знань у Дніпропетровську.

За інформацією з облдержадміністрації, їм лише треба перереєструватися до 15 червня й вказати місцеву адресу, за якою вони перебуватимуть під час тестування.

Як повідомляло Радіо Свобода, починаючи з 9 травня, на Донеччині поранено семеро дітей.
XS
SM
MD
LG