Доступність посилання

ТОП новини

200 сумських міліціонерів повернулись зі Слов’янська


Міліціонери зведеного загону обласного УМВС, які несли службу на блокпостах у Слов’янську, повернулись додому. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Сумській області.

Понад три тижні міліціонери перебували у Слов’янську, охороняючи телевежу та блок-пости на в’їзді до міста. Один поранений наразі перебуває у лікарні. Розповідають, що під обстрілами було вкрай важко, але підтримувало одне: вдома на них чекали.

«Спочатку ми думали, що це буде якась весела пригода, ­– каже Олег Шейко, боєць зведеного загону, – та після перших обстрілів стало зрозумілим: жартів тут не буде. Довелось триматися, допомагати один одному. Більшість місцевих жителів нас підтримували, бо всім набридла ця незрозуміла війна. А зараз ми їдемо додому. І це радість. Удома мене чекають дружина та донечка. Дружина й досі не знає, де я був. Коли розмовляв з нею по телефону, розповідав, що несу спокійну службу в Харкові».

Під час зустрічі з особовим складом начальник УМВС області полковник міліції Анатолій Річкаль повідомив про підготовлений наказ щодо заохочення бійців загону. Також він зауважив, що, ймовірно, це не останній виїзд сумської міліції до «гарячих точок» країни.
XS
SM
MD
LG