Доступність посилання

ТОП новини

На південному сході України перебуває 14 вихідців з Чечні – Кадиров


Рамзан Кадиров, президент Чечні
Рамзан Кадиров, президент Чечні
На південному сході України перебуває 14 вихідців з Чечні, при чому одна людина загинула, ще четверо отримали поранення. Про це заявив президент Чечні Рамзан Кадиров, передає «РИА Новости».

«Нині українські ЗМІ заявляють, що на південному сході, в Донецьку, знаходяться чеченські спецпідрозділи. Це абсолютна неправда. Там всього, за нашими підрахунками, 14 чеченців», – заявив Кадиров.

Раніше Кадиров у своєму «Інстаґрамі» писав, що «в Чечні десятки тисяч добровольців готові допомогти тим, із кого знущаються фашистські молодчики, чию кров проливає незаконна влада Києва». Однак чеченський лідер зазначав, що серед «захисників», зокрема, Слов’янська, немає «чеченських батальйонів».

Засоби масової інформації й користувачі соціальних мереж неодноразово писали про те, що серед проросійських бойовиків на сході України воюють також чеченці. Після одного з боїв біля Слов’янська про чеченців в регіоні заявляли також міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і командувач Національної гвардії Степан Полторак.
XS
SM
MD
LG