Доступність посилання

ТОП новини

З вогнепальними пораненнями до лікарень Донецька потрапило п’ятеро жителів – МВС


©Shutterstock
©Shutterstock
За останню добу до лікарень Донецька з вогнепальними пораненнями потрапили п'ятеро жителів міста. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС в Донецькій області.

За даними міліціонерів, травми потерпілих – це вогнепальні поранення від вибухів снарядів, які здійснювали озброєні особи.

Серед постраждалих є 47-річний чоловік, який отримав наскрізне вогнепальне поранення плеча, 53-річна мешканка селища Октябрське з осколковим поранення ока, яке вона отримала, коли йшла на ринок. Також напередодні у Київському районі Донецька невідомий поранив підприємця і заволодів його автомобілем, який потім знайшли покинутим. Ще двоє молодих чоловіків були госпіталізовані з вогнепальним пораненням в живіт. У цьому випадку, припускають, в міліції, може йти мова про побутову суперечку за участі третьої особи.

Раніше влада Донецька закликала жителів міста обмежити пересування містом, особливе застереження сьогодні оголосили щодо руху районами, наближеними до донецького летовища, де удосвіта було чутно постріли і вибухи. Як виявилось, у період з 5 до 7 ранку озброєні бойовики намагалися захопити, контрольований силами АТО, аеропорт. Однак ці спроби були придушені.
XS
SM
MD
LG