Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстрілюють прикордонників на Луганщині з житлових будинків – Держприкордонслужба


Бойовики, які на Луганщині штурмують один із підрозділів Державної прикордонної служби, здійснюють обстріл із житлових будинків. Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

«Під час штурму бойовики використовують не тільки міномети, гранатомети, кулемети та автомати, але й улюблену «російську» тактику – здійснюють обстріл прикордонного загону з житлових квартир, дахів будинків, при цьому використовують мешканців як живий щит», – повідомили у прес-службі відомства.

За даними Держприкордонслужби, штурм підрозділу проводять близько півтисячі бойовиків. «Прикордонники героїчно тримають оборону під гімн України, який вже 4 години лунає з гучномовців. За уточненою інформацією, поранено 7 охоронців кордону. З боку терористів попередньо 8 поранених та 5 убитих», – поінформували у відомстві.

У Держприкордонслужбі також висловили обурення роботою деяких російських журналістів, які, як наголосили у відомстві, поширюють неправдиву інформацію про нібито участь у загоні прикордонників «бойовиків «Правового сектору», націоналістів, які на пропозицію перейти до лав «Луганської народної республіки» відповіли вогнем в мирних жителів».

Штурм підрозділу прикордонників на Луганщині триває від ранку понеділка.
XS
SM
MD
LG