Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники на Луганщині не виключають нового штурму з боку бойовиків


На Луганщині, де напередодні тривав штурм підрозділу Державної прикордонної служби, зараз затишшя, однак прикордонники не виключають нового нападу. Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

За даними відомства, у понеділок ввечері частина бойовиків відступила, ніч минула відносно спокійно. «Певна кількість терористів залишилася на своїх позиціях. Охоронці кордону спостерігали їхнє передислокування невеликими групами та зміну точок обстрілу снайперами. Проте ніч пройшла без застосування зброї», – йдеться у повідомленні прес-служби.

У Держприкордонслужбі повідомляють, що у вівторок вранці прикордонники помітили невідомих, які вели спостереження за розташуванням підрозділу і діями його співробітників. «Знову почали з’являтися озброєні особи та так звані «козаки». Це може свідчити про підготовку до нового штурму. Наразі в Луганському загоні проводиться робота з укріплення території та вогневих позицій», – розповіли у відомстві.

Прикордонники повідомляють про 8 поранених військовослужбовців, із боку нападників остаточна кількість поранених та вбитих не відома, попередньо йшлося про 8 і 5 відповідно. У відомстві підтвердили, що сили АТО відправляли на допомогу прикордонникам авіацію, але «вести прицільний точковий вогонь у місті вони повноцінно не змогли».
XS
SM
MD
LG