Доступність посилання

ТОП новини

Луганці під Радою вимагали позбавити Єфремова недоторканності


Луганчани про Єфремова
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:52 0:00
Луганські блогери та громадські активісти під стінами Верховної Ради влаштували пікет із вимогою позбавити депутатської недоторканності лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. На думку луганців, які зібралися на акцію, Єфремов винний у кровопролитті на Луганщині.

Пікетувальники стверджують, що саме Єфремов фінансує діяльність терористів. «Ми, громадські активісти, приїхали сюди з Луганська, щоб висловити свою позицію про те, що доки у Верховній Раді будуть ось такі «єфремови», в Україні порядку ніколи не буде. Його треби притягувати до кримінальної відповідальності, і не тільки його. Таких «єфремових» у Луганській та Донецькій областях дуже багато», – розповів учасник акції Костянтин Ільченко.

Раніше у Генпрокуратурі повідомили, що перевіряють імовірність причетності до сепаратистської діяльності на Донбасі народного депутата Олександра Єфремова. Сам він у коментарі журналістам заявив, що не бачить підстав для позбавлення його депутатських повноважень, і відкинув звинувачення у нібито фінансуванні сепаратистів на сході.
XS
SM
MD
LG