Доступність посилання

ТОП новини

За доставку Царьова правоохоронцям обіцяють півмільйона доларів


Олег Царьов
Олег Царьов
Виконувач обов’язків заступника голови облдержадміністрації Борис Філатов заявляє, що за доставку до правоохоронних органів Олега Царьова, дозвіл на арешт котрого сьогодні дав парламент, оголосили винагороду.

«Згідно з даними, що надійшли, Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголошує винагороду в розмірі 500 000 доларів США за доставку громадянина Царьова Олега Анатолійовича правоохоронним органам України», – написав Філатов на своїй сторінці у Facebook.

«Виплата винагороди та конфіденційність гарантуються», – додав він.


Крім того, за даними Філатова, на даний момент «у домоволодіння Царьова направляються на постійне проживання біженці з Донецька».

«Приміщення готові до прийому громадян. Міліція вивезла гладкоствольну зброю, прилад для безшумної стрільби, кортики та шаблі. Охорона не перешкоджає. Олег, подарунки будуть ще», – додав Філатов.


Раніше сьогодні Верховна Рада України дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олега Царьова і його арешт. Проти нього відкрили кілька кримінальних проваджень за заклики до сепаратизму.
XS
SM
MD
LG