Доступність посилання

ТОП новини

Бій у Луганську триває, серед нападників є вбиті – Нацгвардія


Станом на 00:35 бій біля полку Нацгвардії у Луганську триває, військовослужбовці продовжують чинити опір нападникам, серед яких є вбиті й поранені, йдеться в повідомленні на сайті Національної гвардії.

«Станом на 00:35 4 червня бій триває, військовослужбовці продовжують чинити опір терористам та захищають військову частину від захоплення. Від активних вогневих ударів злочинців загорівся автомобільний парк військової частини, виникла пожежа», – повідомили в Нацгвардії.

За попередніми даними, серед нападників – до десяти чоловік поранених, декілька – вбито. Є поранені і серед військовослужбовців.

До військової частини направлені бригади швидкої медичної допомоги.

Раніше в Нацгвардії повідомили, що ввечері 3 червня понад 300 озброєних бойовиків оточили міліцейський полк патрульно-постової служби Національної гвардії України, що дислокується у Луганську.

«Після нетривалих перемовин і відмови правоохоронців на ультиматум терористів скласти зброю, злочинці відкрили вогонь у бік військовослужбовців із жилих будинків мешканців, що розташовані поблизу частини», – йдеться в повідомленні.

Обстріл ведеться із важкого озброєння: автоматів, мінометів, кулеметів та гранатометів. Снайпери, що також розташувалися на дахах будинків, ведуть обстріл частини із снайперських гвинтівок, додали в прес-службі Нацгвардії.
XS
SM
MD
LG